Hop til hovedindholdet

Fonden VisitAarhus logo

Informationsmøde for Statister til Hobbitten


Dato og tid

Mandag d. 8. november 2021 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 8. november 2021 kl. 09:00

Sted

GeLinde - Frivilliglokalet tilknyttet VisitAarhus, Mindet 6 D, 1. sal, 8000 Aarhus C GeLinde - Frivilliglokalet tilknyttet VisitAarhus
Mindet 6 D, 1. sal
8000 Aarhus C

Informationsmøde for Statister til Hobbitten


Bliv frivillig statist til Hobbitten 2022

I sommeren 2022 forvandles området ved Moesgaard Museum til Tolkiens eventyrlige verden Midgård, fyldt med hobbitter, drager, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action.

Hobbitten er et af alle tiders største og mest elskede eventyr. Nu kan hele familien opleve fortællingen om den stilfærdige hobbit, Bilbo Sækker, der pludselig befinder sig midt i en dramatisk kamp mellem det gode og det onde. En kamp, hvor farerne lurer i alle skygger, og hvor mørke kræfter truer med at opsluge hele verden.

Til dette informationsmøde vil du høre meget mere om forestillingen, de spændende træningsforløb og ikke mindst forventningerne til statisterne, og et indblik i de krav som stilles til dit fremmøde til prøver, workshops, forestillinger osv.

Hvis du gerne vil være frivillig statist eller blot høre mere om hvad det indebærer, så tilmeld dig infomødet her på siden!

Vi skal bruge et bredt udsnit af statister, og opfordrer derfor alle med lyst og tid til at gå til casting. Ligeledes er det ikke en forudsætning at have særlig teter- eller statisterfaring.

Tidsforbrug
For at komme i betragtning som statist skal man nikke ja til prøveplanen, som man modtager inden casting. I december 2021 afholder vi casting. Det er vigtigt at man kan deltage alle dage i prøveperioden og under forestillinger. 

Prøveplanen består af følgende:

    - Workshops og øvegange fra februar til midt april
    - Daglige øveaftener på Moesgaard (inkl. weekender) fra midt april til midt maj (forvent gennemsnitligt 5 gange om ugen fra kl. 17-23).
    - Forestillinger hver aften (tirsdag-lørdag) fra 19.00-23.00 fra 20. maj til 25. juni.

En detaljeret prøve- og tidsplan følger.

Forpligtigelsen som statist kan virke stor - men tilgengæld får du en helt unik oplevelse både med de andre statister men også det kunstneriske team bag opsætningen. De krafter du lægger i opgaven kommer fuldt ud tilbage i venskaber, fællesskaber og oplevelser for livet! 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tilmeld dig infomødet her på siden og vær med til at skabe magi på Moesgaard 2022!

Opgaven som frivillig statist er ulønnet


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Fonden VisitAarhus
Tlf: +45 27159787
rethinkers@visitaarhus.com

Kontaktinformationer til arrangør

Fonden VisitAarhus
Tlf: +45 27159787
rethinkers@visitaarhus.com